NÄMÄ MAINIOT TAHOT TUKEVAT KIERTUETTAMME VUONNA 2005

Luomutuotteet suoraan netistä Yli 600 luomulaatuista tuotetta kaiken aikaa saatavilla.  Tuotteet parhailta ulkomaisilta ja kotimaisilta tuottajilta. 

KIERTUE 05  AIKATAULU   KULLERVO   DON QUIJOTE TYÖPAJAT TUKIJAT PÄIVÄKIRJAT  LEHDISTÖ

S/V Estelle on Reilun Kaupan Purjelaiva. Se on "pikku kepponen ihmisten valintojen ylläpitämiä talouden rautaisia lakeja ja muka meistä riippumattomia realiteetteja vastaan." Se on myös kauniisti purjehtiva konkretisoituma haaveille eri puolille maailmaa syntymään sattuneiden ihmisten reilusta kohtelusta, huolenpidosta, rauhasta ja rakkaudesta.

Maailmankaupat ovat reilun kaupan erikoismyymälöitä, joista löydät maailmankauppa-käsitöitä ja reilun kaupan elintarvikkeita. Maailmankaupat käyvät reilua kauppaa, jonka tarkoituksena on saada kauppa ja tuotanto palvelemaan ihmisiä. Reilu kauppa ei ole tukea köyhille, vaan oikeudenmukaista kauppaa, joka perustuu avoimuudelle, kumppanuudelle ja toisen osapuolen kunnioittamiselle.

Veikko Hakkarainen jatkaa puusepän perinnettä neljännessä polvessa. Hän on voittanut Metsästys ja kalastus-lehden Suuren puukkokilpailun vuonna 1986. Käsin taottu  tuohikahvainen Kullervo-puukko on erittäin laadukas. VEIKKO HAKKARAINEN puh. 016-777 040 Antinniementie 46, 97280 Tapio

Suuri osa Teatteri Pensaan jäsenistä on valmistunut Stadian Esittävän taiteen koulutusohjelmasta teatteri-ilmaisun ohjaajiksi. Klikkaa TÄSTÄ ja pääset suoraan Esittävän taiteen koulutusohjelman kotisivuille.